Belt u ons voor een afspraak of vul de online reservering in. Heeft u een drukke dag? Wij hebben al plaats vanaf 8 uur in de ochtend!

Vacature Trimsalon Culemborg

TRIMMEN

In onze trimsalon kunt u op een professionele en stressvrije manier de vacht van uw huisdier laten verzorgen. Dankzij de aanwezigheid van dierenartsen kan er ook een consult gecombineerd worden met een behandeling in de trimsalon (bijvoorbeeld bij oorproblemen en ontstoken anaalklieren). Naast de laatste trendy coupes bieden we ook behandelingen aan voor dieren met huidklachten. Bent u een nieuwe klant, bel dan voor een afspraak en neem deze kortingscoupon mee.

Marleen Nijland Trimster

KATTEN

Katten met veel ondervacht en lange vacht hebben extra hulp nodig bij het onderhoud. Wanneer dat niet goed lukt, kunnen ze snel last krijgen van vervilte plukken, welke er niet meer zo makkelijk uit te halen zijn, door kat of eigenaar. Deze plukken zijn pijnlijk en trekken aan de huid en kunnen zorgen voor ontstekingen van de huid.

Een groot deel van de katten met korte vacht houden meestal zelf hun vacht goed bij door zich regelmatig te likken. Echter bij het ouder worden krijgt maar liefst 75% van de katten last van gewrichtsproblemen en wordt het dagelijks wassen van hun vacht ook steeds lastiger. De vacht kan daardoor vuil en dof worden, soms ontstaan er schilfers en de kat kan last krijgen van jeuk.

Oudere katten kunnen last krijgen van een pijnlijke ingroei van nagels. Hier hebben wij ook veel ervaring mee en dit is een goede reden om een afspraak bij ons te maken, zodat uw kat weer pijnvrij verder kan lopen.

Marleen is gespecialiseerd in het onderhoud van de vacht bij katten en behandeld uw huisdier met veel liefde en geduld! U kunt online bij haar een afspraak plannen!

Kortom, wanneer u merkt dat de vacht of huid van uw kat er niet meer optimaal uit ziet, bent u van harte welkom om een afspraak bij haar te plannen in onze trimsalon.

Michelle Trimster Dierenkliniek Culemborg

HONDEN

Alle soorten honden zijn welkom! Ons grote wasbad is antislip en in hoogte verstelbaar, zodat ze makkelijk het bad in en uit kunnen stappen. Er wordt gewassen met huidvriendelijke producten, die niet alleen lekker ruiken, maar ook de vacht langdurig verzorgen.

Er zijn veel mogelijkheden met trimmen bij honden. Wilt u uw hond getrimd hebben volgens de rasstandaard of liever een ander gekozen model of lengte van de vacht? U kunt het met ons overleggen en wij geven vervolgens een advies welke het best past bij de vacht van uw hond.

De tarieven voor wassen en grooming hangt af van de grootte, ras en conditie van de vacht van uw dier. Bel of e-mail ons voor de prijzen.

Trimbehandeling puppies Trimsalon Culemborg

PUPPIES

Omdat u als nieuwe eigenaar best wat vragen kunt hebben over de vachtverzorging van uw pup, geven wij vanaf 12 weken leeftijd, een gratis trimconsult en een kleine trimbehandeling. Wij geven advies wanneer u het beste kunt starten met het trimmen van de vacht van uw pup en nemen uw vragen met u door.

Trimsalon Konijnen trimmen

KONIJNEN

Konijnen kunnen ook te maken krijgen met vervilte of geplakte vacht. Vaak gebeurt dat onder de staart. Juist bij konijnen is het zaak de vacht goed schoon te houden, om grote problemen te voorkomen. Wanneer de vacht nat blijft door urine of ontlasting is de kans aanwezig dat er myasis ontstaat. Dit is een ernstige huidaandoening, veroorzaakt door vliegen, die eitjes leggen in de natte haren. Deze aandoening kan dodelijk zijn voor uw konijn wanneer dit niet op tijd wordt behandeld.

Indien er sprake is van een vuile vacht bij uw konijn, wordt er altijd vrijblijvend overlegd met de dierenarts. Afhankelijk van de situatie worden de mogelijkheden met u besproken.

Maak nu online een afspraak