Samen met u als eigenaar streven we naar de beste zorg voor uw huisdier. Met extra’s in ons pakket vullen we die goede zorg aan, wanneer daar behoefte aan is.

Artrose-consulten-bewegingstherapie-bewegen-dierenkliniek-Culemborg

ARTROSECONSULTEN

Heeft uw hond artrose? Wij kunnen u helpen! Als bezorgde eigenaar begrijpen wij dat u graag wilt weten of uw hond last van zijn gewrichten heeft. En als uw hond de diagnose artrose heeft gekregen, of u heeft zelf een vermoeden dat uw hond artrose heeft, dan begrijpen wij dat u daar graag iets aan wilt doen om het voor uw dier zo aangenaam mogelijk te maken.

Helaas is het niet mogelijk om de gewrichten met artrose te genezen. Maar gelukkig kunnen we bij artrose veel doen om de pijn onder controle te houden en het verslechteren van de gewrichten zo veel mogelijk te remmen. Hiermee kunnen we het leven met artrose voor uw hond zo leuk mogelijk maken. We maken daarbij gebruik van vele opties, waaronder pijnstilling, supplementen en een op maat gemaakt plan om de beweging van uw hond te optimaliseren. Bewegingstherapie speelt hierin namelijk ook een belangrijke rol en u kunt thuis het vrij gemakkelijk uitvoeren, na eerst een aantal begeleidingen vanuit ons.

Wij bieden u de mogelijkheid om samen met uw hond bij ons op de praktijk een uitgebreid zorgprogramma te volgen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u en uw hond zo lang mogelijk in goede gezondheid van elkaar kunnen genieten. Wilt u ook graag de beste begeleiding voor uw hond? Neem dan contact met ons op en laat u kosteloos informeren tijdens een intake gesprek. Daarin geven wij ook een pakket met informatiefolders mee zodat u het thuis ook nog rustig kunt doornemen.

Als u nog vragen heeft, bel ons dan gerust voor overleg!

Extra gedragsconsulten bij Dierenkliniek Culemborg

GEDRAGSCONSULTEN

Hoe moet je je kat duidelijk maken dat iets niet mag? Of wat moet je doen als je kat in huis plast?

Katten zijn enorm leuke huisdieren, maar het is soms nog een flinke uitdaging om uw kat te begrijpen. Ze hebben ieder een uniek karakter en probleemgedrag zien we helaas steeds vaker bij huiskatten. En dat terwijl het vaak zo makkelijk kan zijn om probleemgedrag te voorkomen of te verhelpen.

Als u hulp zoekt om het gedrag van uw kat beter te begrijpen, maar ook tips kunt gebruiken in het aanpassen van bepaald (ongewenst) gedrag, kan José van Putten u daarmee goed ondersteunen.

José heeft jarenlange ervaring in de omgang met katten, zowel in de Dierenkliniek als in ons Kattenhotel. Tevens heeft ze diverse cursussen en opleidingen gevolgd gericht op het kattengedrag.

Om een goed advies te kunnen geven, verzamelt José uitgebreid de gegevens van uw kat en de leefomgeving. Dit gaat via onder andere een vragenlijst, filmpjes en eventueel een huisbezoek, afhankelijk van de situatie. Ze neemt daarvoor graag de tijd om alle informatie met u door te spreken en naar oplossingen te zoeken.

Daarnaast geeft ze ook begeleiding in de opvoeding van kittens. Met goede tips en tricks zult u ervaren dat het contact met uw kitten een positieve draai krijgt op deze manier! Wanneer u met uw kitten voor vaccinaties komt, zit al een groot deel van deze service in onze kittenconsulten.

Kortom, schroom niet om ons te benaderen, wanneer u vragen heeft omtrent het gedrag van uw kat. José staat klaar om u te helpen!

Sidika-Issifu-Voedingsconsulten-dierenkliniek-culemborg

GEWICHTSCONSULTEN

Wist u dat huisdieren met 20% overgewicht al meer risico lopen op het ontwikkelen van diabetes, gewrichts- , urineweg- en hartproblemen? Overgewicht is daardoor een groot gezondheidsrisico, dat het leven van uw huisdier kan verkorten.

En daar willen we wat aan doen!

Wij helpen u graag met het bereiken van een gezond gewicht voor uw huisdier.

 

Sidika Issifu is onze voedingsdeskundige en is erin getraind om u stap voor stap te helpen met het bereiken van dit doel. 

Op een overzichtelijke en veilige manier kunt u met haar ervoor zorgen dat uw dier een gezond gewicht bereikt.

Maak nu online een afspraak