Zorgeloos genieten van een gezond leven.

Wat houdt VetPlan® in?

Vetplan® is een preventief zorgplan voor uw dier. Wij hebben een zorgplan voor honden, katten en konijnen.

Gezonde dieren en tevreden eigenaren, dat is waar we het voor doen. Daarom hebben we een abonnement voor uw dier waar alle preventieve zorg in is opgenomen.

Dat betekent dat, als u dit afsluit, uw dier alle preventieve zorg krijgt vanuit onze praktijk.

Door regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen op tijd bij uw dier ontdekt en kunnen we in een vroeg stadium aandoeningen behandelen, waardoor de vooruitzichten voor uw dier vaak beter zijn. Door tijdig een behandeling in te zetten, zijn de kosten ook minder.

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan® betaald u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd.

Voor dit bedrag ontvangt uw dier gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Tijdens de controle momenten is er tijd om met elkaar de gezondheid van uw dier te bespreken en alles waar u vragen over heeft of u zich zorgen over maakt. 

Voor het oudere dier is er aanvullend ook een VetPlan Plus programma waarin bovendien nog uitgebreide bloed- en urinecontrole zit. Ook wel ons seniorenprogramma genoemd.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, hopen we dat we op deze manier ziekte en ongemak bij uw huisdier kunnen voorkomen.

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen zoals korting op voer, gratis nagels knippen, een gratis overnachting in het kattenhotel voor uw kat en korting op het plaatsen van een chip met registratie van de chip.

Starten met VetPlan®?

Als u bij ons langskomt, dan bespreken we graag alles met u en kunt u het VetPlan® abonnement afsluiten. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen gaan via een eenvoudige automatische incasso.

Let wel op dat VetPlan® geen huisdierenverzekering is. Een verzekering is niet voor preventieve zorg, maar juist voor onvoorziene kosten. Als uw dier plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad, dan zijn dat onvoorziene kosten en daar kunt u een verzekering voor afsluiten. Bij een verzekering worden preventieve kosten vaak niet gedekt. Mocht u wel een verzekering hebben waar preventieve zorg inzit, bespreek dit dan met ons, wij kunnen het VetPlan® daarop aanpassen.

Prijzen VetPlan® 2024:

Konijn – Prijslijst VetPlan® Konijn

Kat – Prijslijst VetPlan® Kat

Binnen kat – Prijslijst VetPlan® Binnen kat

Hond <5kg – Prijslijst VetPlan® Hond < 5 kg  

Hond 5-10kg – Prijslijst VetPlan® Hond 5-10 kg 

Hond 10kg-20kg – Prijslijst VetPlan® Hond 10-20 kg 

Hond 20-40 kg – Prijslijst VetPlan® Hond 20-40 kg 

Hond 40-60 kg – Prijslijst VetPlan® Hond 40-60 kg

Maak nu online een afspraak