Maak kennis met ons team van dierenartsen, paraveterinairs en trimsters. Wij streven ernaar uw dieren de zorg te geven alsof het ons eigen dier is. Dit doen wij, omdat we weten dat uw dier een heel belangrijk onderdeel van uw gezin is!

Drs. Eileen E. Griffith Dierenarts / Eigenaar Dierenkliniek Culemborg
Drs. Eileen E. Griffith
Dierenarts / Eigenaar kliniek

“Het geeft mij een supergoed gevoel om u blij te kunnen maken met het gezond houden en het behandelen van uw huisdier. Ik ben enorm trots op ons team dat zich iedere dag 200% inzet voor uw dier én voor u als eigenaar.”

Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten Dierenarts
Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten
Dierenarts

"Wat een geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken! Ik vind het erg leuk om u, als vriendelijke en betrokken huisdiereigenaar beter te leren kennen en om uw trouwe dierenvriend zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Dat ik dit mag doen in een goed uitgeruste praktijk met lieve collega's maakt het voor mij helemaal af!"

Ruby den Besten dierenarts
Drs. Ruby den Besten
Dierenarts

"Met veel liefde zet ik mij in voor het gezond houden en het gezond maken van uw huisdier. De persoonlijke band en liefde tussen mens en huisdier is wat mijn werk zo speciaal maakt. Ik kijk er dan ook naar uit om u en uw huisdier te verwelkomen in de kliniek!"

José van Putten Paraveterinair / Assistente
José van Putten
Paraveterinair / Assistente

"We nemen graag de zorg voor u uit handen en hopen uw kat als logee te mogen ontvangen in ons Kattenhotel. Waar uw kat kan rekenen op een prachtig verblijf met voldoende liefde en persoonlijke aandacht."

Isabelle Baumgartner Paraveterinair / Assistente
Isabelle Baumgartner
Paraveterinair

"De liefde van het dier dat ik krijg, de blijdschap en dankbaarheid van u als eigenaar, dat is wat mijn werk zo leuk maakt.”

Sidika Issifu paraveterinair
Sidika Issifu
Paraveterinair

"Het werken met dieren en eigenaren is wat dit werk voor mij zo leuk maakt. Niet alleen de zorg voor uw huisdier, maar ook het contact met u als klant, is voor mij belangrijk".

Eva de Roode paraveterinair
Eva de Roode
Paraveterinair

"Wat ik fijn vind aan mijn werk is dat ik dagelijks mag werken met uw huisdieren. Samen met de rest van mijn collega's zullen we uw huisdier de best mogelijke zorg geven".

Michelle trimster
Michelle van Uden
Trimster

"Ik vind het geweldig om het resultaat te zien van de honden die ik heb verzorgd. Van begin tot eind resultaat. Het is heel fijn om te zien als de eigenaar erg blij is met het nieuwe kapsel van hun honden".

Marleen Nijland Trimster
Marleen Nijland
Trimster

"Steeds meer mensen vinden hun weg naar de trimsalon om hun kat te laten trimmen. Ik werk volgens de vachtvriendelijke methode; zo stressvrij mogelijk trimmen met respect voor de kattenvacht.”

Sammie
Manager Kattenhotel

"Miauw"
Lieve kattenvriend, ben jij ook jaloers bij de aanblik van mijn foto? Dat is volkomen terecht. Als manager van het kattenhotel kan ik je vertellen dat tijdens een verblijf in mijn prachtige hotel het je aan niets zal ontbreken. Liefde, aandacht en de juiste zorg. Bovendien wordt je op je wenken bediend. Wat wil je als kat nog meer?

Spoedgevallen en opvang buiten openingstijden

Bij Dierenkliniek Culemborg zetten wij ons in voor een consistent hoog niveau van zorg voor uw huisdier. Daarom werken wij samen met Universiteit Utrecht, zodat u 24 uur per dag kunt rekenen op de best mogelijke zorg. Wanneer u ons buiten openingstijden belt, wordt u automatisch doorgeschakeld naar Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland (SGMN).

Voor spoed bel nu 0345-517133

Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland, Yalelaan 108, 3584 CM Utrecht

Wat is een spoedgeval?

Gratis voor de deur parkeren

De dierenkliniek beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Dierenkliniek Culemborg Werkgebied Dierenarts

Werkgebied

Wij bieden zorg voor huisdieren door heel Nederland. Met onze dierenkliniek, kattenhotel en trimsalon helpen wij u graag het welzijn van uw dier zo optimaal mogelijk te houden en staan voor u klaar wanneer uw dier ziek is.

Wilt u kennis maken? U bent van harte welkom om binnen te lopen of ons te bellen voor meer informatie. U kunt ook online een afspraak hiervoor maken.

Visite bij u thuis

Wilt u liever dat de dierenarts bij u thuis komt? Dat is geen enkel probleem.

Om ook bij u thuis een zo goed mogelijke service te bieden, komt de dierenarts altijd met een paraveterinair of stagiair bij u langs.

(vanwege onze drukke agenda, kan het echter soms voorkomen dat een last minute visite niet gepland kan worden, u bent dan altijd welkom bij ons in de kliniek).

Wat klanten zeggen

Gisteren voor de zoveelste keer met onze rauwdouwer Chairo langs geweest om hem even na te laten kijken na blessure. Hij zelf vindt het geweldig om daar te komen, en racet naar binnen. Ook al komt hij daar eigenlijk alleen voor behandeling. Maar blijft enthousiast. Er wordt erg goed gekeken en bekeken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ze nemen de tijd voor consult, praatje en zijn ontzettend lief met de dieren. Het is dat je maar 5 sterren kunt geven, van ons een 10+, voor de service, het altijd klaarstaan, meedenken en echt geïnteresseerd zijn. Top.

Zonder deze mensen had Binkie het nooit gered. Maar door alle zorg en toewijding is hij nu een héél gelukkige kater!

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Goede zorgen en vriendelijk personeel.
Gaan heel hygiënisch te werk en zijn via telefoon als e-mail goed bereikbaar.

Al jaren kom ik hier en een betere zorg voor je dier kan je niet wensen. Afgelopen maand heeft Dierenkliniek Culemborg het leven van mijn chihuahua gered, door hun adequate reactie. Een pittige operatie op een drukke vrijdagmiddag, maar toch alle tijd voor mijn hondje die tussendoor kwam. Met de juiste behandelingen, heel veel liefde en nazorg is hij er dankzij Dierenkliniek Culemborg weer bovenop gekomen. Heel goed in wat ze doen!

* Hele goede zorg/kwaliteit;
* Liefde voor de dieren;
* En duidelijke communicatie over de behandelingen etc.

Dank jullie wel <3.

Inmiddels ook met onze 3e hond weer voor deze dierenkliniek gekozen. In het verleden altijd goed geholpen, door het hele team. De issues van onze honden uit het buitenland waren niet bepaald de meest makkelijke maar ze zijn hier prima geholpen.
Fijn dat ze hier echt meedenken en ook vooraf verschillende behandelopties (en kosten) bespreken. En heel opvallend: dehonden gaan hier altijd vrolijk heen en komen er blij vandaan, zelfs na pijnlijke behandelingen! Onlangs hebben we helaas een hond moeten laten inslapen. Met alle Corona-maatregelen was dat best een nare situatie. Eileen heeft hier perfect geholpen en ons toch een warm en waardig afscheid laten nemen. Respect! Dus ja, natuurlijk kozen we voor onze 3e hond weer deze praktijk.

Superfijne kliniek! Mijn hond komt uit het buitenland en is erg bang in aanleg. De dierenartsen en assistentes benaderen haar altijd rustig en liefdevol. Ze zijn zeer deskundig, geïnteresseerd en denken goed mee aan de beste behandeling voor onze huisdieren. Afgelopen zomer zijn onze katten ook een weekje in het kattenhotel geweest, ging harstikke goed. Kortom, hele fijne kliniek. Bedankt ook namens Pepper, Coco en Sam.

Vriendelijk, behulpzaam en uitermate lief voor de dieren. Al jaren een waardevolle partner in het welzijn van onze huisdieren.

Onze Yuki was enorm ziek en wat hebben de dierenartsen en assistenten goed voor haar gezorgd! We werden goed op de hoogte gehouden gedurende de dag en ook werd er nog nagebeld hoe het nu met haar gaat! Wij hebben onze drukke maar vooral gezonde hond weer terug, heel fijn!

De poezen zijn weer super goed geholpen en kunnen er weer een jaar tegen aan. Zeer vriendelijk en erg kundig personeel. Blij dat we daar heen gaan met onze poezen. Wij raden dit adres voor dieren hulp graag aan.

Goede dierenartsen en assistentes. Mooi kattenpension.

Maak nu online een afspraak