Maak kennis met onze dierenartsen en een team van hoogopgeleide paraveterinairs, die uw dieren de zorg geven alsof het hun eigen dier is. Dit doen wij, omdat we weten dat uw dier een heel belangrijk onderdeel van uw gezin is!

Drs. Eileen E. Griffith Dierenarts / Eigenaar Dierenkliniek Culemborg
Drs. Eileen E. Griffith
Dierenarts / Eigenaar kliniek

“Het geeft mij een supergoed gevoel om u blij te kunnen maken met het gezond houden en het behandelen van uw huisdier. Ik ben enorm trots op ons team dat zich iedere dag 200% inzet voor uw dier én voor u als eigenaar.”

Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten Dierenarts
Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten
Dierenarts

"Wat een geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken! Ik vind het erg leuk om u, als vriendelijke en betrokken huisdiereigenaar beter te leren kennen en om uw trouwe dierenvriend zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Dat ik dit mag doen in een goed uitgeruste praktijk met lieve collega's maakt het voor mij helemaal af!"

José van Putten Paraveterinair / Assistente
José van Putten
Paraveterinair / Assistente

"We nemen graag de zorg voor u uit handen en hopen uw kat als logee te mogen ontvangen in ons Kattenhotel. Waar uw kat kan rekenen op een prachtig verblijf met voldoende liefde en persoonlijke aandacht."

Isabelle Baumgartner Paraveterinair / Assistente
Isabelle Baumgartner
Paraveterinair / Assistente

"De liefde van het dier dat ik krijg, de blijdschap en dankbaarheid van u als eigenaar, dat is wat mijn werk zo leuk maakt.”

Sandra Gerritsen Trimsalon Culemborg
Sandra Gerritsen
Trimster / Assistente

"Mijn passie, mijn werk. Met rust en aandacht bekijk ik wat uw dier nodig heeft. Trimmen in het belang van uw dier, zodat u weer trots en tevreden bent wanneer u uw dier mee naar huis neemt.”

Lotte Dekkers Paraveterinair / Assistente
Lotte Dekkers
Paraveterinair / Assistente

"Alle dieren verdienen met hun onvoorwaardelijke liefde, de beste zorg! Van mijn liefde voor dieren heb ik mijn beroep mogen maken. Ik kan daarom niet wachten om u met uw huisdier te verwelkomen in onze kliniek".

Sammie
Manager Kattenhotel

"Miauw"
Lieve kattenvriend, ben jij ook jaloers bij de aanblik van mijn foto? Dat is volkomen terecht. Als manager van het kattenhotel kan ik je vertellen dat tijdens een verblijf in mijn prachtige hotel het je aan niets zal ontbreken. Liefde, aandacht en de juiste zorg. Bovendien wordt je op je wenken bediend. Wat wil je als kat nog meer?

Spoedgevallen en opvang buiten openingstijden

Bij Dierenkliniek Culemborg zetten wij ons in voor een consistent hoog niveau van zorg voor uw huisdier. Daarom werken wij samen met Universiteit Utrecht, zodat u 24 uur per dag kunt rekenen op de best mogelijke zorg. Wanneer u ons buiten openingstijden belt, wordt u automatisch doorgeschakeld naar Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland (SGMN).

Voor spoed bel nu 0345-517133

Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland, Yalelaan 108, 3584 CM Utrecht

Wat is een spoedgeval?

Gratis voor de deur parkeren

De dierenkliniek beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Visite bij u thuis

Wilt u liever dat de dierenarts bij u thuis komt? Dat is geen enkel probleem.

Om ook bij u thuis een zo goed mogelijke service te bieden, komt de dierenarts altijd met een paraveterinair of stagiair bij u langs.

Werkgebied

Wij bieden zorg voor huisdieren door heel Nederland. Met onze dierenkliniek, kattenhotel en trimsalon helpen wij u graag het welzijn van uw dier zo optimaal mogelijk te houden en staan voor u klaar wanneer uw dier ziek is.

Wilt u kennis maken? U bent van harte welkom om binnen te lopen of ons te bellen voor meer informatie. U kunt ook online een afspraak hiervoor maken.

Wat klanten zeggen

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Zonder deze mensen had Binkie het nooit gered. Maar door alle zorg en toewijding is hij nu een héél gelukkige kater!

Gisteren voor de zoveelste keer met onze rauwdouwer Chairo langs geweest om hem even na te laten kijken na blessure. Hij zelf vindt het geweldig om daar te komen, en racet naar binnen. Ook al komt hij daar eigenlijk alleen voor behandeling. Maar blijft enthousiast. Er wordt erg goed gekeken en bekeken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ze nemen de tijd voor consult, praatje en zijn ontzettend lief met de dieren. Het is dat je maar 5 sterren kunt geven, van ons een 10+, voor de service, het altijd klaarstaan, meedenken en echt geïnteresseerd zijn. Top.

Maak nu online een afspraak