Trimsalon Marleen Kat Cat Friendly
Nieuws

Nieuw in onze kliniek: Vacht behandeling voor uw kat door Marleen!

Vanaf oktober 2020 komt Marleen de vacht van uw kat in onze kliniek verzorgen! Katten hebben een hele andere behandeling nodig dan honden en Marleen is daarin gespecialiseerd, ze heeft hier een speciale opleiding voor gevolgd. Heeft u een kat met lange vacht of veel last van vervilt haar op de rug? Maak gerust een afspraak voor een behandeling of bel ons eerst voor gratis advies, u kunt ook online hiervoor een afspraak maken.

Graag stelt Marleen zich aan u voor

“Ik ben Marleen, ik woon in Tiel met onze hond, twee katten en twee konijnen. Door onze twee katten ben ik geïnspireerd geraakt over het onderhoud van de kattenvacht. Er komt zoveel bij kijken en zo kwam het idee om de opleiding te gaan volgen als kattentrimster. Hiermee komt een kinderdroom uit want door mijn liefde voor dieren wilde ik als kind al met dieren gaan werken. Iedereen weet dat je een hond naar de trimsalon kan brengen, maar voor katten is het trimmen nog niet zo’n bekend fenomeen. Steeds meer mensen vinden hun weg naar de trimsalon om hun kat te laten trimmen. Ik werk volgens de vachtvriendelijke methode. “zo stressvrij mogelijk trimmen met respect voor de kattenvacht.” Dit betekent dat ik alleen de eventuele vervilte en klittende vacht uitpluis of wegscheer. De rest van de vacht kam ik door. Ontwollen, wassen of werken met scherpe materialen wordt niet gedaan.  Trimmen gebeurt zo katvriendelijk mogelijk, dus er wordt zo min mogelijk dwang gebruikt. Katten worden niet vastgezet of geforceerd. Bij 90% van de katten kan namelijk prima getrimd worden op een vriendelijke en stressvrije manier! Mocht een kat echt niet willen meewerken en een trimbehandeling nodig hebben, dan is trimmen onder een korte sedatie mogelijk bij Dierenkliniek Culemborg, op een zo veilig mogelijke manier. Daarom past Dierenkliniek Culemborg zo goed bij mijn wijze van werken vanwege onder andere hun Cat Friendly aanpak.

Ik ben hier elke maandagochtend en woensdagochtend vanaf 10.00 aanwezig.

Wilt u een afspraak maken?

U kunt een online afspraak maken of bellen/ appen naar 06-14782424 of 0345-517133. Tijdens het trimmen ben ik soms slecht bereikbaar, als u de voicemail inspreekt of liever nog mij een appje stuurt, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Ik hoop u en uw kat snel te ontmoeten en te mogen verzorgen!

Lieve groetjes Marleen”

Maak nu online een afspraak