Wilt u voor vandaag nog een afspraak maken of heeft het spoed, gebruik dan niet dit formulier, maar bel naar 0345-517133.

De koffie staat klaar!

U bent van harte welkom. Ook nieuwe klanten kunnen dit formulier invullen voor een eerste kennismaking.

Openingstijden:

ma tm vrij 8.00 – 19.00

za 09.00 – 13.00 (weekendtarief)

Volg ons

  Wat onze klanten zeggen

  Gisteren voor de zoveelste keer met onze rauwdouwer Chairo langs geweest om hem even na te laten kijken na blessure. Hij zelf vindt het geweldig om daar te komen, en racet naar binnen. Ook al komt hij daar eigenlijk alleen voor behandeling. Maar blijft enthousiast. Er wordt erg goed gekeken en bekeken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ze nemen de tijd voor consult, praatje en zijn ontzettend lief met de dieren. Het is dat je maar 5 sterren kunt geven, van ons een 10+, voor de service, het altijd klaarstaan, meedenken en echt geïnteresseerd zijn. Top.

  Zonder deze mensen had Binkie het nooit gered. Maar door alle zorg en toewijding is hij nu een héél gelukkige kater!

  Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

  Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

  Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

  Goede zorgen en vriendelijk personeel.
  Gaan heel hygiënisch te werk en zijn via telefoon als e-mail goed bereikbaar.

  Al jaren kom ik hier en een betere zorg voor je dier kan je niet wensen. Afgelopen maand heeft Dierenkliniek Culemborg het leven van mijn chihuahua gered, door hun adequate reactie. Een pittige operatie op een drukke vrijdagmiddag, maar toch alle tijd voor mijn hondje die tussendoor kwam. Met de juiste behandelingen, heel veel liefde en nazorg is hij er dankzij Dierenkliniek Culemborg weer bovenop gekomen. Heel goed in wat ze doen!

  * Hele goede zorg/kwaliteit;
  * Liefde voor de dieren;
  * En duidelijke communicatie over de behandelingen etc.

  Dank jullie wel <3.

  Inmiddels ook met onze 3e hond weer voor deze dierenkliniek gekozen. In het verleden altijd goed geholpen, door het hele team. De issues van onze honden uit het buitenland waren niet bepaald de meest makkelijke maar ze zijn hier prima geholpen.
  Fijn dat ze hier echt meedenken en ook vooraf verschillende behandelopties (en kosten) bespreken. En heel opvallend: dehonden gaan hier altijd vrolijk heen en komen er blij vandaan, zelfs na pijnlijke behandelingen! Onlangs hebben we helaas een hond moeten laten inslapen. Met alle Corona-maatregelen was dat best een nare situatie. Eileen heeft hier perfect geholpen en ons toch een warm en waardig afscheid laten nemen. Respect! Dus ja, natuurlijk kozen we voor onze 3e hond weer deze praktijk.

  Superfijne kliniek! Mijn hond komt uit het buitenland en is erg bang in aanleg. De dierenartsen en assistentes benaderen haar altijd rustig en liefdevol. Ze zijn zeer deskundig, geïnteresseerd en denken goed mee aan de beste behandeling voor onze huisdieren. Afgelopen zomer zijn onze katten ook een weekje in het kattenhotel geweest, ging harstikke goed. Kortom, hele fijne kliniek. Bedankt ook namens Pepper, Coco en Sam.

  Vriendelijk, behulpzaam en uitermate lief voor de dieren. Al jaren een waardevolle partner in het welzijn van onze huisdieren.

  Maak nu online een afspraak