Cat Friendly Clinic Gold Certificaat Dierenkliniek Culemborg
Nieuws

Dierenkliniek Culemborg – Cat Friendly Clinic Gold

Katten zijn bijzondere en unieke dieren, welke een speciale aanpak verdienen. Wij hebben daar respect voor en werken daarom met het programma van de International Cat Care.

Dat houdt in dat wij getraind zijn om uw kat zo min mogelijk stress te laten ervaren tijdens een bezoek aan de kliniek. Om hierin succesvol te zijn, moet je aan flink wat eisen voldoen. Ook wanneer uw kat verblijft in ons kattenhotel, voldoen we aan deze hoge eisen.

Wij hebben hiervoor zelfs het Gold level certificaat ontvangen, de hoogst haalbare kwalificatie binnen de Catfriendly Practice.

Er is voor uw kat een aparte wacht- en spreekkamer zodat het contact met honden zo minimaal mogelijk wordt gehouden. Ook letten we op geluiden en hebben rustgevende muziek in de behandelkamer en ons kattenhotel.

Katten zitten graag hoog, het geeft stress wanneer de draagmand op de grond geplaatst wordt. U kunt uw kat bij ons op hoge plekken zetten, speciaal ontwikkeld voor uw kat. Op die manier is er ook geen contact met honden en kunt u rustig bij de balie nog het een en ander doorspreken.

Wij hebben een rijtje met tips voor u en uw kat:

Zie hier wat een Cat Friendly Clinic inhoudt en aan wat voor eisen een kliniek moet voldoen om een certificaat te krijgen.

Heeft u vragen over het Cat Friendly Programma? U kunt bij José van Putten hierover meer informatie vragen. José is onze ambassadrice van het Cat Friendly Programma en zorgt ervoor dat de eisen van het programma worden nageleefd in onze kliniek. Op deze manier zorgt het hele team dat de standaard voor uw kat hoog blijft in onze kliniek.

Maak nu online een afspraak