Pups en kittens

Voedingsadvies voor uw puppy

In de eerste paar maanden maakt uw pup een enorme groeispurt door. Om deze groei goed te kunnen ondersteunen is een volledig en uitgebalanceerd puppy voer erg belangrijk.

In een goed puppy voer zijn de noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig. Voeg daarom zelf geen extra ingrediënten aan de voeding toe. Dit kan namelijk de balans verstoren.

Er is een grote verscheidenheid aan soorten hondenrassen en daardoor hangt het van het type pup af welke voeding hij nodig heeft.

Pups van grote rassen kunnen gevoelig zijn voor het ontwikkelen van skeletproblemen en pups van kleine rassen kunnen erg gevoelig zijn voor schommelingen in hun bloedsuiker.

Daarnaast komen er bij enkele rassen ziektes voor, welke kunnen ontwikkelen wanneer er niet een uitgebalanceerd voer gegeven wordt.

Ook voor een kitten geldt dat een juiste kitten voeding een goede start in het leven geeft! Zo kan uw kitten op een gezonde manier opgroeien. 

Kies het beste voor een A-merk voeding voor uw (jonge) dier. Van A merken kunt u rekenen dat er gewerkt wordt met een vaste samenstelling en met veilige en bekende grondstoffen ipv dat de kosten van de grondstof de keuze bepalen. Daarnaast blijven A merken zich steeds wetenschappelijk ontwikkelen met een hoge kwaliteit van het voer als resultaat.