blog videobellen
Nieuws

Videobellen

Wat is het?

Dierenkliniek Culemborg biedt een nieuwe service: videobellen ook wel e-consult genoemd. 

Videobellen kan een hulpmiddel zijn voor eigenaren die twijfelen of ze met hun huisdier naar onze kliniek moeten gaan. Zeker nu ten tijde van COVID-19.

U kunt via deze verbinding makkelijk een probleem bespreken van uw huisdier, zonder direct naar de kliniek te komen. Het kan een fijne (tussen)oplossing zijn, wanneer u niet direct in de mogelijkheid bent om naar de kliniek te komen of uw dier bijvoorbeeld erg gestresst is bij vervoer.

Mogelijk is daarmee videobellen voor u een laagdrempelige manier om duidelijkheid te krijgen. Voor second opinions, waarbij uw eigen dierenarts al de nodige diagnostiek heeft verricht, kan videobellen ook een goede optie zijn. Via een beveiligde videoverbinding kijkt een van onze artsen mee en geeft advies over hoe te handelen.

Hoe werkt het?

Via de laptop, tablet of smartphone wordt er een verbinding gemaakt voor een videogesprek van maximaal 15 minuten. Doordat het dier actief in beeld getoond kan worden, kan er meer informatie gedeeld worden, dan bij een telefoongesprek.

U plant als eerste stap de afspraak voor videobellen, door ons te bellen op 0345-517133 of via online reserveren via de website.

De app Facetalk voor het videobellen kunt u gratis downloaden via uw appstore: iOS of Android.

Eenmaal gedownload op de telefoon, tablet of computer, kunt u makkelijk en vlot een verbinding maken met onze dierenarts door middel van de button in de app.

Het videogesprek kost € 17,50 per gesprek en u ontvangt hiervan een betalingsverzoek vooraf het gesprek.

Met gebruik van Videobellen kunt u nu eenvoudig zorg op afstand ontvangen.

Maak nu online een afspraak