Kattengedrag Jose van Putten
Informatief

Hulp bij (probleem)gedrag van de kat

Hoe moet je je kat duidelijk maken dat iets niet mag? Of wat moet je doen als je kat in huis plast?

Katten zijn enorm leuke huisdieren, maar het is soms nog een flinke uitdaging om uw kat te begrijpen. Ze hebben ieder een uniek karakter en probleemgedrag zien we helaas steeds vaker bij huiskatten. En dat terwijl het vaak zo makkelijk kan zijn om probleemgedrag te voorkomen of te verhelpen.

Als u hulp zoekt om het gedrag van uw kat beter te begrijpen, maar ook tips kunt gebruiken in het aanpassen van bepaald (ongewenst) gedrag, kan José van Putten u daarmee goed ondersteunen. José heeft jarenlange ervaring in de omgang met katten, zowel in de Dierenkliniek als in ons Kattenhotel. Tevens heeft ze diverse cursussen en opleidingen gevolgd gericht op het kattengedrag.

Om een goed advies te kunnen geven, verzamelt José uitgebreid de gegevens van uw kat en de leefomgeving. Dit gaat via onder andere een vragenlijst, filmpjes en eventueel een huisbezoek, afhankelijk van de situatie. Ze neemt daarvoor graag de tijd om alle informatie met u door te spreken en naar oplossingen te zoeken.

Daarnaast geeft ze ook begeleiding in de opvoeding van kittens. Met goede tips en tricks zult u ervaren dat het contact met uw kitten een positieve draai krijgt op deze manier! Wanneer u met uw kitten voor vaccinaties komt, zit al een groot deel van deze service in onze kittenconsulten.

Kortom, schroom niet om ons te benaderen, wanneer u vragen heeft omtrent het gedrag van uw kat. José staat klaar om u te helpen!Maak nu online een afspraak