Hill's Prescription Diet
Nieuws

Februari is de kortingsmaand: maand van het gebit!

Gebitsproblemen zijn een veelvoorkomende kwaal bij honden en katten. Maar liefst 8 op de 10 honden ouder dan 3 jaar hebben last van gebitsproblemen. Het is daarom belangrijk om de oorzaken te kennen, de symptomen te herkennen en te weten welke rol gebitsverzorging kan spelen in het verminderen van gebitsproblemen.

Een belangrijke aanwijzing kan zijn dat je hond of kat minder eet en voornamelijk droge brokjes laat staan vanwege de harde textuur van de brokjes. Daarnaast wordt vaak ten onrechte gedacht dat honden en katten van nature een slechte adem hebben, terwijl een slechte adem juist een indicatie kan zijn van gebitsproblemen bij uw dier. Ook een bruine aanslag op de tanden wijst in veel gevallen op gebitsproblemen. Tenslotte zal uw huisdier zich in sommige gevallen anders gedragen, bijvoorbeeld afstandelijker.

Om extra aandacht aan het gebit te besteden is er een landelijke actie gestart, sinds een aantal jaren en daar doen wij ook dit jaar weer graag aan mee (maar natuurlijk ook de rest van het jaar blijven wij alert op het controleren van het gebit).

Omdat het gebit belangrijk is geven wij u daarom in de maand februari 10% korting op de gebitsbehandelingen, dieetvoeding en gebitsverzorgingsartikelen!

Bel ons op 0345 517133 voor het maken van een afspraak voor deze gratis gebitscontrole. Of maak hier een online afspraak.

Maak nu online een afspraak