Nieuws

Welkom Anna! Onze nieuwe paraveterinair

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen, ik ga namelijk per 1 december aan de slag bij Dierenkliniek Culemborg!

Ik ben Anna Alicia, 28 jaar oud en geboren in Leeuwarden. In het hoge noorden ben ik ook als dierenartsassistente aan het werk geweest bij een praktijk voor zowel rundvee paard als gezelschapsdieren. Samen met mijn dochtertjes van 2 en 3,5 woon ik bij mijn vriend in Beusichem. Samen met onze 4 katten, waarvan 3 Ragdolls.

Wat het werk als dierenartsassistente voor mij zo leuk maakt, is dat elk dier anders is. De zorg voor uw dier en het contact met u als huisdiereigenaar zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Kortom ik heb zin in een hele nieuwe uitdaging bij dierenkliniek Culemborg!

 

Maak nu online een afspraak