Trimsalon Culemborg zoekt hondentrimmer

Wie zijn wij: 

Trimsalon Culemborg is een onderdeel van Dierenkliniek Culemborg en is op zoek naar een gediplomeerde trimmer voor in onze kliniek. Er is een volledig ingerichte ruimte waar je in alle vrijheid kan werken en er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Wat bieden wij: 

Er valt veel bij te leren en te ontwikkelen door het volgen van bijscholingscursussen, symposia en er zijn regelmatig interne cursussen. Ook op medisch gebied is er veel te leren, omdat de trimsalon zich in de kliniek bevindt.

Dagelijks werken er 2 dierenartsen en 3 paraveterinairs. Het is een fijn team waar wij graag jou bij willen hebben! Het aantal uren is in overleg en afhankelijk van je ervaring, ontvang je een marktconform salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op CAO paraveterinairs.

Ook is het mogelijk als zelfstandige (zzp-er) de trimsalon ruimte te huren!

Wat wordt er van je gevraagd: 

Als trimmer behandel je voornamelijk honden, maar soms vragen we ook je mening over de vachtbehandeling bij konijnen. Je hebt 1-2 jaar ervaring en je bent in staat om zelfstandig te werken en de gehele trim behandeling en verzorging van een huisdier op je te kunnen nemen. Onze klanten verwachten een hoge mate van service en het is onze missie daaraan te voldoen. Kortom je moet het leuk vinden om initiatief te tonen naar klanten en met klanten mee te denken over de mogelijkheden en wensen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je open staat om te overleggen met het team en bij te willen leren.

Geïnteresseerd?: 

Zie jij jezelf al bij ons werken na het lezen van bijeenstaande tekst en ben je in het bezit van een diploma als erkend trimmer? Neem dan met ons contact op, stuur je reactie op onze vacature, inclusief CV en motivatiebrief naar eileen@dierenkliniekculemborg.nl of bel naar 0345-517133.

Verwachte startdatum: 3 mei 2021

Soort dienstverband: Parttime of op zzp basis.