Nieuws

Graag stellen wij u voor aan Ciara Bowman!

Vanaf 1 juli 2020 komt Ciara ons team versterken. 

Vanaf jongs af aan heeft ze een voorliefde voor dieren. Ze is al op jonge leeftijd begonnen met het trimmen van huisdieren en heeft vele jaren gewerkt in een trimsalon.

Ciara is Amerikaanse en recent naar Nederland verhuisd, ze spreekt al een beetje Nederlands.

Ciara:

“I love seeing the result of the dogs i have groomed. To see what they started as and what they become. It is rewarding for me when the owner is very happy with their dogs new hair cut. I also love adding little extras to the animals I groom, whether it be bows or bandanas. It gives me a sense that I have pampered them extra well. I cannot wait to meet all of you and i hope we continue a long relationship together. Animals are my passion, I would love to pamper your pet!”

“Ik vind het geweldig om het resultaat te zien van de honden die ik heb verzorgd. Van begin tot eind resultaat. Het is heel fijn om te zien als de eigenaar erg blij is met het nieuwe kapsel van hun honden. Ik vind het ook leuk om kleine extra’s toe te voegen aan de dieren die ik verzorg, of het nu strikken of bandana’s zijn. Het geeft me het gevoel dat ik ze extra goed heb verwend. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en ik hoop dat we samen een lange relatie kunnen opbouwen. Dieren zijn mijn passie, ik hoop binnenkort uw huisdier te mogen verzorgen!”

Maak nu online een afspraak